Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У "Київпастрансі" заперечують, що львівські тролейбуси пожежонебезпечні

Кияни пишуть на форумах, що нові тролейбуси, які Київ закупив у Львові, - пожежонебезпечні. У "Київпастрансі" всі побоювання заперечують. Про це повідомило ТСН.

Нібито у нових ЛАЗів часто виникають проблеми з електроустаткуванням, і вони можуть спалахнути на ходу. Тому більшість з них не випускають на маршрути, і машини простоюють у депо, пише "Сегодня".

"З 15.01.2013 відстороняють від роботи всі білі ЛАЗи другого депо. Куренівка теж не випустила, прийшов якийсь папір з управи про відсторонення від експлуатації", - пишуть на київському трамвайному форумі. Підтверджують це і співробітники різних депо.

У КП "Київпастранс" це заперечують. "Так, у нас виникли невеликі підозри з приводу безпеки тролейбусів, і ми звернулися до фахівців, щоб вони провели перевірку. Але ситуація не критична, машини виходять на маршрути. У будь-якому випадку транспорт на гарантії. Якщо на якійсь з машин виникає проблема, з'ясовують її причину і усувають", - говорять в КП.

Нагадаємо, один такий тролейбус обходиться бюджету приблизно в 4 млн грн. У вересні 2012-го на маршрути Києва повинні були випустити 17 львівських машин.

tsn.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ