Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Кисельова – Тігіпко і Ставнійчук, у Шустера – Портнов, Піскун, Соболєв та інші

27 січня темою ток-шоу «Шустер live» на Першому національному стане «Від тюрми не зарікаємося?». Про це йдеться на сайті «Савік Шустер студії».

Гостями програми будуть радник президента - керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрій Портнов, народний депутат (Партія регіонів), екс-генпрокурор Святослав Піскун, народний депутат (позафракційний) Валерій Писаренко, народний депутат (НУ-НС), лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, народний депутат («БЮТ-Батьківщина») Сергій Соболєв, народний депутат (Партія регіонів) Олена Бондаренко, повідомляє Телекритика.

«Шустер live» розпочнеться на Першому національному о 21:25.

Тимчасом у ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» традиційно обговорюватимуть кілька тем, повідомляє прес-служба каналу.

- «З порожніми руками». Чому МВФ не дав Україні грошей, за якими до Вашингтона їздила ціла урядова делегація? Чому, незважаючи на відмову, Сергій Тігіпко сповнений оптимізму та обіцяє, що всі соціальні виплати у 2012 році будуть зростати? Про це і не тільки - розмова з віце-прем'єром Сергієм Тігіпком.

- «Наша справа запропонувати». Навіщо президенту України знадобилася нова Конституція, якщо і за чинною в нього досить повноважень? І чи можливо продовжити строк перебування Віктора Януковича при владі за допомогою змін до Основного закону - як це зробили свого часу Лукашенко та Путін? Спеціальний гість програми - радник президента, керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації президента Марина Ставнійчук.

- «Вулиця Брежнєва». Данина пошани до земляка чи ностальгія за епохою застою? Чому в Дніпропетровську з'явилася вулиця Брежнєва?

«Велика політика» розпочинається на «Інтері» о 22:30.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ