Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У лавах ДНР йдуть чистки за звинуваченням у співпраці з проукраїнським підпіллям

Так зване «міністерство держбезпеки» («МГБ») «ДНР» продовжує чистки серед командної ланки бандформувань. Про це 27 лютого повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

"Зокрема, за звинуваченням в організації масових грабежів і мародерства заарештовані два командира підрозділів з бандформувань «Оплот» і «Восток», - написав він на своїй сторінці у ФБ.

За словами Тимчука, т. зв. «міністерство держбезпеки» («МГБ») «ДНР», яке очолює Леонід Баранов не займається мародерами і грабіжниками. У цього "міністерства" інший профіль, про що власне і свідчить сама назва - "державна безпека".

Мародерами і грабіжниками займається спеціально створена в ДНР так звана "військова поліція", яку очолює Віктор Аносов на псевдо "Нос".

Командири підрозділів з бандформувань "Оплот" і "Восток" були затримані співробітниками МГБ ДНР за звинуваченням у співпраці з проукраїнським підпіллям, повідомив координатор ГІ "Права Справа".

22 лютого ГІ "Права Справа" оприлюднила інформацію про співпрацю командира загону спецназу ДНР Ф. Муштранова на псевдо "Патріот", який загинув в боях під Дебальцево, з членством організації з метою передачі останнім оперативної інформації щодо місць базування та маршрутів пересування ДРГ спецназу ДНР.

Саме ця інформація і стала причиною т.зв."кадрових чисток", яку провела т.зв. МГБ ДНР , серед командного складу бандформувань ДНР.

Оприлюднення інформації щодо співпраці командира спецназу ДНР з проукраїнським підпіллям( ГІ " Права Справа"), мало на меті продемонструвати практичні результати оперативної роботи українського підпілля на тимчасово окупованих територіях і вплив української правоохоронної системи на перебіг подій на цих теренах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ