Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У лікарні Львова за 1,4 млн грн відремонтують ліфт, який не можуть показати

Йдеться про Комунальне некомерційне підприємство "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", генеральним директором якого є Миськів Андрій Васильович, та яке нещодавно провело без використання електронної системи закупівлю послуги щодо капітального ремонту лікарняного ліфта на суму 1 414 806,92 грн з ПДВ.
Ілюстративне фото.

Журналіст Гал-інфо, зацікавившись даною закупівлею, спробував побачити "чудо-ліфт", що потребує дороговартісного ремонту, на власні очі. Однак пред’явити (показати) його в лікарні не змогли. 

Інформація про дану закупівлю у відкритих джерелах з’явилася нещодавно на сайті публічних закупівель Prozorro: "Капітальний ремонт із заміною ліфтового обладнання лікарняного ліфта в приміщення що надає допомогу на COVID-19 У комунальному немерційному підприємстві" 5-а міська клінічна лікарня м. Львова" за адресою м. Львів вул Коновальця, 22 45313000-4 Монтаж ліфтів та екскалаторів".

Закупівля ця відбулась шляхом оприлюднення звіту про укладений договір відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"

Договір підряду (на  1 414 806,92 грн з ПДВ) 10 березня 2021 року було укладено між КНП "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", в особі генерального директора Андрія Миськіва та ТОВ "Ліфт-Еко" (що було єдиним учасником), в собі директора Сеника Василя Мирославовича.

Звернувши насамперед увагу на вартість цього договору, журналіст Гал-інфо під час візиту в 5-ту міську клінічну лікарню м. Львова, спробував побачити "коронавірусний" ліфт на власні очі. Однак пред’явити йому змогли лишень порожнє приміщення лікарняної аптеки, яке, за словами працівників лікарні, закриває собою ліфтову шахту, у якій колись - 20 років - тому функціонував ліфт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ