Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У лікарні помер львів'янин, який десять днів тому потрапив під потяг і отримав важкі травми

Сьогодні вранці у лікарні помер львів’янин 31-річний Геннадій Нечай, який 2 жовтня потрапив під потяг на вулиці Княгині Ольги.
Фото ілюстративне

Про це інформує "Суспільне" з посиланням на родичів чоловіка.

Нещасний випадок трапився у суботу, 2 жовтня, після 5 години ранку.

За словами родича чоловіка Віталія Самокіша, того вечора Геннадій зустрічався із друзями у центрі міста. Приблизно о 5-тій годині ранку вони попрощалися. Геннадій поїхав велосипедом. Проте він впав з мосту на залізничну колію, а той час нею якраз їхав потяг, який і наїхав на чоловіка.

Потерпілого із важкими травмами госпіталізували і розпочали збір коштів на лікування, проте за десять днів після інциденту Геннадій помер.

Керівник пресслужби "Львівської залізниці" Андрій Везденко розповів "Суспільному", що зі слів машиніста, побачивши на колії людину, він одразу застосував екстрене гальмування, однак відстані було замало.

Міст на вулиці Княгині Ольги є на балансі Франківської райадміністрації. Від липня там відбувається ремонт. Керівник району Ігор Савка зазначив, що на мості, зокрема, здійснюють гідроізоляцію і мали замінити поруччя. Незадовго до цього випадку старі поруччя зняли, а нові мають встановити незабаром. Однак, за словами Савки, для безпеки на мості зробили загородження.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 291 - це порушення чинних на транспорті правил, що убезпечують рух, що спричинило смерть людини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ