Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У лікувально-профілактичних закладах області створено 130 робочих місць, з них 96 лікарських посад, 34 посади середнього медперсоналу – Ярослав Пітко

У лікувально-профілактичних закладах області створено 130 робочих місць, з них 96 лікарських посад, 34 посади середнього медперсоналу. За рахунок коштів з держбюджету з початку 2006 р. забезпечено медичним обладнанням ФАПи, сільські лікарські амбулаторії, амбулаторії сімейної медицини у сільській місцевості на суму 3,2 млн грн. Про це сьогодні, 7 березня, під час прес-конференції повідомив заступник голови ЛОДА Ярослав Пітко.
За його словами, за рахунок коштів обласного бюджету охорони здоров’я у 2005 р. було закуплено санітарний транспорт та обладнання для закладів сімейної медицини на суму 1 млн грн. Протягом року здійснювалась активна робота з покращення матеріально–технічної бази лікувально-профілактичних закладів. У 2005 році продовжувалось будівництво обласного кардіологічного та онкологічного центрів, неонатологічного корпусу місцевої дитячої лікарні міста Львова і акушерського корпусу Миколаївської ЦРЛ. Введено в експлуатацію перший, другий, третій поверхи обласного діагностичного центру, господарський корпус Жовківської ЦРЛ, реконструкцію терапевтичного відділення Яворівської ЦРЛ, виведено з підвальних приміщень котельні пологового відділення Самбірської ЦРЛ та інфекційного відділення Сокальської ЦРЛ, проведено капітальний ремонт пологових відділень міської клінічної лікарні м. Львова.
У 2005 році за рахунок всіх джерел фінансування на капітальне будівництво лікувально-профілактичних закладів області використано 15,6 млн грн, з них за рах коштів, субвенцій з державного бюджету - 5,6 млн грн, з місцевих бюджетів - 7,1 млн грн, залучених коштів НАК „Нафтогаз України” - 3 млн грн. Введено в експлуатацію стаціонарів на 40 ліжок, поліклінічних відділень – на 730 відвідувань в зміну.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ