Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛКП "Лев" розповіли щасливу історію про спостережливу кицю

На своїй сторінці у Facebook ЛКП «Лев» розповіли щасливу історію "Василіса - спостережлива і товариська домашня улюблениця".

"Друзі, сьогодні ділимося з вами історією про співочу Василісу (вона ж колишня Кицюня), яка щоночі тішить муркотливими піснями свою нову родину.  Ось, що розповідає Ніна, нова господиня пухнастої: «Одного разу я та моя сім‘я випадково побачили на сайті ЛКП «Лев» фото Кицюні. Чотирилапа дуже нам сподобалась, тож ми одразу поїхали писати заяву на її всиновлення.

Кицюня переїхавши до нас, отримала нову кличку, тепер її звати Василіса. Наша домашня улюблениця швидко зрозуміла, де лоток і що з ним потрібно робити, а через тиждень усвідомила, що вона - єдина муркотунка в сім‘ї, тому перестала жадібно кидатися на шматочки хліба, адже їй більше не потрібно боротися за їжу. Василіса також обрала свої улюблені смаки корму, набрала вагу, її хутро потемніло.

Чотирилапа обожнює відпочивати на підвіконні, грітися на сонечку і спостерігати за птахами та котами, що живуть на подвір‘ї. Окрім цього, вона з задоволенням слідкує за іншими домашніми улюбленцями: рибками і равликами. Щовечора активна Василіса грається з м’ячиком, приносячи нам його, як здобич. Спить киця з нами на ліжку, муркаючи так, ніби співає ніжних пісень. Ми щиро вдячні ЛКП «Лев» за нашу чудову кицю і сподіваємося, що усі тварини, які є на підприємсві знайдуть сім‘ю»

А ми дякуємо Ніні та її сім’ї за добре серце, яке вона відкрила для Кицюні", - зазначили у дописі.

Нагадаємо, що залізничники у рамках соціального проекту 21 жовтня цього року візьмуть участь у корпоративному заході – «День донора».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ