Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛКП «Львівелектротранс» – передвеликодня толока

Колектив ЛКП «Львівелектротранс» розпочав підготовку до Великодніх свят. У депо взялися насамперед за санітарний стан трамвайних вагонів і тролейбусних машин, – повідомила прес-служба львівської міської ради.

 

«Усе, до чого не доходили руки взимку, електротранспортними намагаються встигнути зробити найближчими днями – вичищають від слідів реклами салони, миють вікна, підфарбовують рухомий склад  зовні, білять бордюри, оновлюють фасади будівель, приводять до порядку території своїх структурних підрозділів, а також прилеглі до них вулиці. Тролейбусники, наприклад, фарбують обладнання, верстатів та стелажів, наводять глянець у виробничих приміщеннях і трамвайники. Служба енергогосподарства традиційно відчищає від несанкціонованої реклами опори, працівники служби колії фарбують турнікети та огорожі.

 

Фронт робіт з підготовки до Великодня було визначено заздалегідь. Кожен структурний підрозділ знає, який обсяг робіт і в які терміни має виконати. Завдання розплановано так, щоб з основними роботами, які залежать від погодних умов можна було справитися до дня загальноміської толоки, оскільки синоптики не дають втішних прогнозів на наступний тиждень. Якщо піде дощ ми не зможемо обновляти фасади, фарбувати огорожу, турнікети, дитячі майданчики, а генеральне прибирання всередині приміщень можна здійснювати за будь-якої погоди. Головне було вчасно забезпечити працівників матеріалами та інструментом. Загалом планується пофарбувати понад 3 тисячі квадратних метрів огорожі, турнікетів, дитячих майданчиків», - розповів заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Богдан Заєць.

 

Цьогорічна толока буде своєрідною для квиткових контролерів. Вони наводитимуть лад не в приміщеннях і на території підприємства, а на лінії . Кожен із контролерів зобов’язався відпрацювати пів зміни на визначеному йому маршруті без збереження зарплати. Контролери вважають, що принесуть більше користі не з допомогою мітли чи швабри, а з допомогою штрафних квитанцій, адже “зайці”  в електротранспорті не перевелися.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ