Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

​У ЛМР пояснили необхідність впровадження ваучерів для бізнесу

Ваучери, розміром від 100 до 300 тисяч гривень зможуть отримати підприємці Львівської міської територіальної громади та релокованих підприємств для підтримки потреб малого та середнього бізнесу.

Про це стало відомо під час брифінгу у Львівському медіацентрі, сьогодні, 27 липня. 

Наталія Шелестак, депутатка, голова бюджетної комісії Львівської міської ради пояснила доцільність використання ваучерів тим, що підприємці, які зуміли створити притулки для прийому людей з числа ВПО та допомагають їм протягом п’яти місяців, також потребують допомоги. 

“Малий і середній бізнес також проявив себе добре приймаючи партнерів з інших міст і допомагаючи їм укорінюватись та створювати нові робочі місця”, – додала Наталія Шелестак. 

Мар'яна Луцишин, керівниця Західноукраїнського офісу Європейської бізнес асоціації, членкиня комісії з відбору проєктів, радить підприємцям, дізнатися про програму і подати свою кандидатуру.

“Зараз в принципі кожен, хто сьогодні бодай має гарну ідею і, можливо, потребує фінансової підтримки , має також хорошу можливість скористатися допомогою”.

За додатковими консультаціями щодо конкурсу на отримання ваучера можна звертатись до Центру підтримки підприємництва ЛМР. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ