Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛНУ ім. І. Франка конкурс – 12 заяв на державне місце

Станом на 29 липня 2011 року до Львівського національного університету імені Івана Франка подано вже майже 24,5 тисячі заяв на вступ. Про це повідомив проректор з науково-педагогічної роботи Львівського національного університету імені Івана Франка Роман Крохмальний, інформує прес-центр ЛНУ.

За його словами, конкурс на 1 бюджетне місце в середньому по Університету – 12 заяв.

Проректор також запевнив, що ректорат покращив умови праці для Приймальної комісії та абітурієнтів: залучено до процесу прийому документів нове додаткове комп’ютерне устаткування, налагоджено кондиціонування аудиторій тощо. Подати документи до Університету стало набагато простіше. Подачу документів розділили по різних корпусах, оптимізували власне систему прийому. Окрім того, близько 100 осіб щодня подають документи до Приймальної комісії в електронний спосіб.

Серед найбільш популярних – туризм, напрями економічного спрямування, право, філологія (англійська мова та література), англо-український переклад, історія, а також напрями філологічного факультету та інші.

Абітурієнти мають можливість обміняти копії документів на оригінали у період з 1 до 9 серпня 2011 року відповідно до рейтингових списків, які Приймальна комісія оприлюднить 1, 6 і 8 серпня 2011 року.

Зарахування вступників на навчання на місця державного замовлення відбуватиметься в декілька етапів у період з 1 до 10 серпня 2011 року. А саме:

-1 серпня оприлюднюється рейтинговий список та перший список рекомендованих до зарахування абітурієнтів.

-З 1 до 5 серпня включно вступники, які у рейтинговому списку були рекомендовані до зарахування, подають оригінали документів. Тоді Приймальна комісія ухвалює рішення про зарахування на відповідний напрям тих абітурієнтів, які були рекомендовані і подали оригінали документів. У випадку, якщо не всі місця держзамовлення буде заповнено, Приймальна комісія оприлюднить 6 серпня другий список рекомендованих до зарахування. У цьому списку буде рекомендовано таку кількість наступних за рейтинговим списком абітурієнтів, які серед рекомендованих до зарахування у першому списку не подали оригінали документів.

-З 6 до 7 серпня включно вступники, які потрапили у другий список рекомендованих до зарахування, мають можливість подати оригінали документів. Якщо ж і в цьому випадку всі місця держзамовлення не будуть заповнені, Приймальна комісія оголосить наступний дводенний термін (з 8 до 9 серпня включно) для подання оригіналів документів.

Відповідно до Правил прийому до Львівського національного університету імені Івана Франка у 2011 році зарахування на бюджетну форму навчання має завершитися 10 серпня. Саме цього дня вступники, які вчасно зроблять свій вибір і відповідно до Правил подадуть документи, стануть студентами І курсу. Зарахування на платну форму навчання має завершитися 25 серпня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ