Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У ЛОДА підбили підсумки молодіжного конкурсу бізнес-планів

Головне управління економіки ЛОДА спільно зі Львівським обласним молодіжним центром праці при управлінні у справах сім’ї та молоді ЛОДА провели конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.
Головне управління економіки ЛОДА спільно зі Львівським обласним молодіжним центром праці при управлінні у справах сім’ї та молоді ЛОДА провели конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації з посиланням на головного спеціаліста Львівського обласного молодіжного центру праці Любов Салигу.  Цього разу у конкурсі, який вже став традиційним, взяло участь 55 учасників.  Це люди віком до 35 років. Їхні задуми стосувалися малого та середнього бізнесу і містили чимало підприємницьких ідей та оригінальне бачення їх практичного втілення.
Конкурс відбувався у двох номінаціях: “Студентські ініціативи” (проекти навчального характеру) та “Молодий підприємець” (учасники мали певний досвід підприємницької діяльності). Пріоритетними напрямками конкурсу були соціальні проекти, виробництво, розвиток агробізнесу, інноваційне підприємництво, інформаційні технології.
 Підбиття підсумків відбулося наприкінці грудня минулого року у Центрі ділового партнерства. У номінації «Студентські ініціативи» переможцями стали Людмила Москаль, Раїса Лемішко та Надія Канюка. У номінації «Молодий підприємець»   Тамара Повстенко, Тарас Дзікевич, Ірина Добрянська та Ольга Калагурська.
 Характерною ознакою конкурсу стало те, що в ньому брали активну участь представники різних районів Львівщини, а з-посеред поданих бізнес-планів у номінації “Молодий підприємець” були не лише індивідуальні, а й колективні розробки для спільної реалізації підприємницьких ідей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ