Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У ЛОДА працюють „телефони довіри”, куди можуть звертатися суб’єкти господарювання в разі незаконних перевірок

Голова  Львівської облдержадміністрації Петро Олійник зобов’язав керівників силових структур та контролюючих органів вжити необхідних заходів, направлених на недопущення проведення перевірок, санкціонування яких виходить за рамки чинного законодавства. Це розпорядження має на меті запобігання тиску, можливих інсинуацій та інших негативних явищ, що можуть мати місце на тлі перевірок суб’єктів господарювання напередодні виборчої кампанії.
Згідно з розпорядженням від 6 березня 2006 року, головне управління економіки ОДА має донести до відома суб’єктів господарювання позицію Львівської облдержадміністрації щодо необхідності звернення останніх на „телефони довіри” (відділ підприємництва та регуляторної політики - 726-940, асоціація роботодавців Львівщини  - 726-505, Львівська обласна асоціація малого та середнього бізнесу – 295-05-05), у разі порушення контрольно-дозвільними органами їх законних прав та інтересів, що охороняються.
Петро Олійник зобов’язав виконавців цього розпорядження забезпечити безперебійну роботу телефонів та оперативне реагування  на незаконні перевірки відповідних служб. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ