Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У локомотивному депо Львівської залізниці облаштували корпус для працівників

Як інформують у прес-центрі Львівської залізниці, з метою покращення умов праці залізничників керівництво регіональної філії «Львівська залізниця» прийняло рішення про перепрофілювання триповерхової адміністративної будівлі на території локомотивного депо Львів-Захід на санітарно-побутовий корпус.

На початку листопада цього року, як планувалося, залізничники та будівельники завершили перший етап робіт, що передбачав ремонт та переобладнання третього поверху будівлі. Нині тут повністю готові до експлуатації 10 кімнат на 20 ліжкомісць, а також просторі споряджені усім необхідним для комфортного відпочинку та побуту кімнати для приймання їжі, душові та вбиральні.

У комплексі будівельно-монтажних робіт першого етапу залізничники провели ревізію зовнішніх інженерних мереж, відремонтували та замінили пошкоджені місця, налагодили та випробували системи опалення, водо- та електропостачання, провели перепланування та побілку приміщень. У кімнатах відпочинку встелили нову підлогу, виготовили та встановили нові меблі, закупили комплекти постільної білизни. У душовій кімнаті та вбиральні виконали роботи з облицювання керамічною плиткою, повністю забезпечили приміщення новою сантехнікою. У кімнаті для приймання їжі функціонують електроплита, мікрохвильова піч та електрочайник, крім того, їдальня споряджена наборами посуду та іншого кухонного приладдя, необхідного для приготування та споживання їжі.

Підбиваючи підсумки першого етапу робіт, виконавчий директор регіональної філії «Львівська залізниця» Володимир Крот дав доручення завершити весь комплекс заходів до кінця 2018 року. На цьому етапі залізничники відремонтують та переобладнають другий та перший поверхи будівлі. Тут теж буде облаштовано житлові приміщення, кімнати для харчування, душові та вбиральні. Крім того, на першому поверсі буде обладнано сучасною технікою пральню. Загалом у санітарно-побутовому корпусі буде 30 кімнат, що розраховані для комфортного відпочинку 50 залізничників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ