Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Луганську на 9 травня готують кривавий сценарій

На 9 травня в Луганську так зване «міністерство державної безпеки «лнр» гутує серію вибухів під час проведення параду в центральній частині міста. Про це сьогодні, 8 травня, в коментарі Гал-інфо розповів співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгірьов.

За його словами, метою провокації є максимальне ураження і велика кількість жертв серед цивільного населення.

«Зараз зганяють бюджетників на цей парад. Від підприємств вимагають максимального представництва. За нашою інформацією, підриви планують провести не з використанням мін, а за допомогою вибухівки, яку закладуть у кількох місцях скупчення людей», – сказав він.

Також Дмитро Снєгірьов зазначив, що звинуватять у цьому бійців 8 полку Сил спеціальних операцій ЗСУ, як це було у випадку з підривом автомобіля місії ОБСЄ.

Дмитро Снєгірьов нагадав, що у лютому цього року бойовики захопили у полон бійців 8 полку.

«Українська сторона визнала полон лише двох бійців. Проте за нашою інформацією, у полон потрапило семеро. Одного з полонених під час допиту показово забили ногами, щоб здійснити психологічний тиск на інших. Отже наразі у полоні перебувають, окрім двох, яких визнала українська сторона, ще четверо війсковосулужбовців. Саме на них і збираються повішати завтрашні вибухи», – сказав Дмитро Снєгірьов.

Він наголосив, що це суто російський сценарій. «У разі вибухів у Луганську уся відповідальність ляже суто на «мдб лнр», а не на бійців 8 полку спецназу. Це не місцевий сценарій, а російський, бо Путіну вкрай потрібно зробити Україну державою–терористом, щоб вийти з формату Мінську і відтак позбутися економічних санкцій»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ