Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Луцьку – рекорд шпиталізацій до ковідної лікарні

Упродовж минулої доби до «коронавірусного» госпіталю у селі Боголюби на Волині шпиталізували 25 хворих. Це – найвищий показник цієї осені.
Коронавірусний госпіталь у Боголюбах. Фото Андрія Гнатюка

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Журналіст Андрій Гнатюк на своїй сторінці у фейсбуці повідомив про найбільші показники госпіталізацій із ковідом до коронавірусного шпиталю при обласній клінічній лікарні на Волині

«Минулої доби в ковідний госпіталь поступило 25 хворих і вже там, 19 жовтня, 169. Під високими потоками кисню - 121 людина, в реанімації 10, 3-є під апаратами штучної вентиляції легенів. Виписали 12-х пацієнтів», - зазначив Андрій Гнатюк.

Як відомо, всього в стаціонарі ліжок, під'єднаних до високого кисню , - 178. Видихали люди минулої доби 3,2 тонни (кисню, - ред.), залишалося 8, 7 тонн.

За даними Волинської ОДА, станом на 19 жовтня упродовж доби в регіоні зареєстровано 435 випадків захворювання на COVID-19, з них майже половина – в Луцькому районі. Летальних випадків протягом минулої доби – 12

За добу – 18 жовтня – проти COVID-19 на Волині проведено 3981 щеплення. Першою дозою щеплено 2076 осіб та другою дозою – 1905 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ