Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку нетвереза водійка втікала від патрульних

Як повідомили 20 липня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Волинської області, у ніч на 19 липня патрульні на вулиці Львівській помітили автомобіль "Chery Tiggo", який рухався із технічною несправністю зовнішніх освітлювальних приладів.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

За допомогою проблискових маячків та звукового сигналу інспектори подали сигнал про зупинку. Однак, кермувальниця транспортного засобу проігнорувала вимогу поліцейських та пришвидшила рух. Шляхом блокування порушницю було зупинено.

Надалі, охоронці порядку встановили, що автомобілем керувала 26-річна жінка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від перевірки на стан алкогольного сп’яніння вона відмовилась.

На жінку патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп'яніння, особою, яка керує авто з ознаками сп'яніння) КУпАП, ст. 122 -2 (невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП, постанову за ч.1 ст. 121 (керування транспортним засобом, що має технічні несправності) КУпАП та відсторонили від керування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ