Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській Архієпархії УГКЦ відбулися реколекції

З благословення Високопреосвященного Владики Ігоря Возьняка, Архиєпископа Львівського, 18-19 березня 2006 року у реколекційно-відпочинковому центрі Курії Львівської Архиєпархії, що у Брюховичах, відбулися реколекції для працівників Курії Львівської Архиєпархії, які проводив протосинкел Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Орест Фредина — про це повідомив секретар прес-служби Львівської Архиєпархії УГКЦ Тарас Гавришко.
Отець Орест Фредина провів п’ять реколекційних наук, які були наповнені повчальними історіями, взятими з нашого щоденного життя. Також відбувалися Святі Літургії, Вечірня, Ранішня та Сповідь учасників реколекцій.
Отець реколектант на закінчення реколекцій зазначив, «що всі ми назначені для Бога, для того, щоби жити у святості, що Бог хоче, щоби ми точно знали ціль нашого життя, куди всі ми прямуємо».
Також о. Орест Фредина побажав всім учасникам реколекцій та їх родинам, щоби всі були близькі до Бога, і незважаючи на те, що ми часом через гріх віддаляємося від Божої ласки, Він все одно чекає на нас і завжди є поряд з нами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ