Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській філармонії “Галицькі сурми” проведуть святковий концерт з нагоди 15-ї річниці Збройних сил України

З нагоди 15-ї річниці Збройних сил України та третьої річниці створення колективу у понеділок, 27 листопада, у концертному залі Львівської обласної філармонії відбудеться святковий концерт духового оркестру міста Львова  “Галицькі сурми” — про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

  «Духовий оркестр “Галицькі сурми” було створено 6 грудня 2003 року за ініціативи Львівської обласної організації Спілки офіцерів України під головуванням Романа Саляка. За три роки існування оркестр переріс у високопрофесійний творчий колектив, аналогів якому немає ні в Україні, ні в Європі. Адже основний його склад – музиканти, ветерани військової служби. Приємно, що наш колектив оновлюється і молодіє, бо останнім часом до оркестру долучаються студенти, які здобувають професійні навички музикантів в практичній площині, черпаючи досвід більш досвідчених колег”, — розповів автор проекту оркестру і його керівник Костянтин Іщик.
 За словами прес-секретаря оркестру Надії Кугук, на сьогодні у складі колективу 40 музикантів. З оркестром співпрацюють окремі солісти-виконавці. За час свого існування оркестр провів майже сотню концертних виступів у програмі святкувань різноманітних подій у Львові та області. Від початку заснування і дотепер творчий колектив бореться за офіційне визнання на рівні місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ