Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській єпархії Української Православної Церкви розпочався місячник дитячої творчості «Великдень - 2006»

У Львівській єпархії Української Православної Церкви з благословення архієпископа Львівського і Галицького Августина проводиться місячник дитячої творчості «Великдень - 2006». З 7 по 21 травня триває виставка дитячого малюнку, представлені також дитячі твори прикладного мистецтва: вироби з бісеру, ниток та пластиліну. Про це повідомили в прес-службі Львівської єпархії.
У неділю, 7 травня, у львівському Будинку офіцерів відбувся єпархіальний дитячий фестиваль поезії «Великдень - 2006». Для участі у фестивалі були запрошені переможці парафіяльних дитячих конкурсів поезії з Львівської єпархії, а також юні поети. Репертуар був різноманітний, лунали твори українською та російською мовами. У фестивалі взяли участь 55 виконавців - дітей віком від 5 до 18 років. Особливо вразила всіх своєю артистичністю найменша виконавиця Лідія з села Звертів Жовківського району.
Голова відділу релігійної освіти і катехізації Львівської єпархії протоієрей Миколай Баранов, відкриваючи конкурс, побажав дітям плідних виступів і зазначив, що у таких заходах головне не перемога, а участь, бо, знайшовши в собі сили для виступу, юний виконавець перемагає свій страх.
У неділю, 14 травня, стартуватиме єпархіальний дитячий фестиваль пісні «Великдень - 2006». 21 травня відбудуться урочистості з нагоди завершення дитячого свята, тоді ж розпочнуться богословська олімпіада та читання церковнослов'янською мовою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ