Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській квартирі зачинилась і не виходила на зв’язок бабуся

До патрульних вчора, 28 вересня, близько 18 години, звернулася онука 81-річної жінки і повідомила, що бабуся, яка проживає в будинку на вулиці Виговського, не відчиняє двері. Про це повідомили 28 вересня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області..
Фото Патрульна поліція Львівської області

Виклик передали інспекторам 4 батальйону Єгору Пугачову та Володимиру Решітнику. Вони зустрілися із заявницею і з'ясували, що вона живе в цьому помешканні разом з бабусею. У п'ятницю жінка поїхала у справах з міста. З суботи зв'язок із бабусею обірвався. Двері вона не може відчинити, адже зсередини вставлений ключ.

Фірми, які відчиняють двері, у неділю були вихідні, доїзд ДСНС до балкону був ускладнений великою кількістю насаджень. Поліцейські прийняли рішення діяти самотужки.

Молодший лейтенант поліції Володимир Решітник підстрахував сержанта поліції Єгора Пугачова і останній через сусідський балкон потрапив до помешкання заявниці на третьому поверсі.

Літня жінка лежала у безпорадному стані на підлозі і не могла підвестися. На щастя, медичної допомоги вона не потребувала. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ