Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У львівській лікарні швидкої допомоги відремонтували кардіологічне відділення

Сьогодні, 22 січня, у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова представили модернізовану палату інтенсивної терапії кардіологічного відділення для хворих на інфаркт міокарда.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, загалом  на проект використано 1 438 тис. грн.

«Ремонт кардіологічного відділення був зроблений за кошти компанії ДТЕК та коштом міста. Компанія ДТЕК виділила 1 млн грн.. Також на її кошти придбали нове обладнання. А місто подбало про ремонт приміщень на суму 438 тис. грн», - сказав Андрій Садовий.

Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб повідомив: «У відділення придбали медичне обладнання та медичну апаратуру. Це, зокрема, система ультразвукової діагностики, 2 електрокардіографи, 2 кардіодефібрилятори, ліжка, тумбочки, столики, медична шафа, візок для хворих, термоелектричний холодильник».

Завідувач кардіологічного відділення для хворих на інфаркт міокарда КМКЛШМД Людмила Полторак зазначила, що  у інфарктному відділенні лікарні за рік лікується більше 1 000 хворих, з них до 75% проходять через блок інтенсивної терапії.

«Завдяки проведеним ремонтним роботам у блоці інтенсивної терапії значно збільшилися наші можливості у наданні сучасної висококваліфікованої допомоги. Ця допомога, насамперед, включає як сучасні методи діагностики, так і принципове патофізіологічне лікування. Тому  покращились показники летальності від інфаркту міокарда», - сказала кардіолог.

  Окрім того Володимир Зуб повідомив, що на черзі - створення медичного реабілітаційного центру для учасників АТО у приміщенні лікарні швидкої медичної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ