Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській мерії розповіли про найбільші інвестиційні проекти

Одними з найвідоміших інвестиційних проектів, які впроваджуються у місті Львові на даний час, є будівництво готелю на вулиці Федорова, будівництво ресторанного комплексу з міні-пивоварнею, розширення виробництва взуттєвої компанії «Сіка Футвеар», а також відновлення та розширення виробництва «Кока-кола Беверіджиз Лтд». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич.
За її словами, важливим стимулом для залучення іноземних інвестицій є присвоєння місту міжнародного кредитного рейингу В+ серед семи міст України, випуск містом облігацій внутрішнього місцевого запозичення. Для сприяння діяльності інвестиційних компаній та покращення інвестиційного клімату у Львівській міській раді функціонує окремий підрозділ, що забезпечує комплексний супровід інвестиційних проектів. Для спрощення процедур реєстрації та отримання документів дозвільного характеру суб’єктам господарювання працює дозвільний офіс та Реєстраційна палата.
Окрім того, як зазначила Кулинич, зараз готується для розгляду на сесії ЛМР ухвала про визначення переліку земельних ділянок промислового призначення. Прийняття таких рішень дає можливість інфестору в найкоротший термін отримати в користування земельну ділянку лише шляхом укладення договору про користування чи купівлю земельної ділянки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ