Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській міській раді створили комітет з інвестицій

Для забезпечення реалізації та постійної підтримки у актуальному стані Стратегічного плану залучення інвестицій та моніторингу якості виконання завдань, визначених цим планом, у Львівській міській раді створено Комітет з управління впровадженням Стратегічного плану залучення інвестицій. повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загалом передбачається проведення чотирьох засідань Комітету з управління впровадженням стратегічного плану залучення інвестицій. Перше засідання КУВ, яке відбулось у грудні, присвятили розробці Положення про КУВ та моніторингу стратегічного плану.Друге засіданняприсвячене розробці та представленню системи моніторингу стратегічного плану відбулось вчора. На наступних зустрічах розроблятимуть системи індикаторів виконання стратегічного плану та представлять звіт про виконання стратегічного плану. 

Основним завданням моніторингу є забезпечення реалізації та постійної підтримки актуальності Стратегічного плану залучення інвестицій в місто Львів. У ході моніторингу СП вирішуються наступні завдання:

-стимулювати реалізацію СП в цілому та в окремих цілях і завданнях;

-оцінити ступінь досягнення бачення, стратегічних та оперативних цілей СП і надати інформацію для прийняття рішень про розподіл ресурсів на досягнення чи коригування цілей;

-оцінити ступінь реалізації цілей, надати інформацію для уточнення та коригування цілей;

-підтримати в робочому стані структуру стратегічного планування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ