Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській обласній раді завершились слухання комунальних установ

12 березня у Львівській обласній раді завершилися слухання про стан функціонування комунальних закладів обласної ради, повідомила прес-служба Львівської облради.

Робоча група заслухала керівників комунальних закладів у галузі освіти: Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Львівського навчально - реабілітаційного центр для дітей з вадами зору "Левеня",Львівського обласного еколого-натуралістичного центру, Червоноградського навчально-реабілітаційного центру "Світанок" для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку, Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, СДЮШ Олімпійського резерву № 1 з веслування і каное та важкої атлетики й СДЮШ Олімпійського резерву № 2 з дзюдо та боксу.

Під час слухань до робочої групи звернулась керівник Львівського навчально - реабілітаційного центру для дітей з вадами зору "Левеня" Віра Ремажевська з пропозицією створити на базі школи навчальний заклад для дітей із вадами зору та сліпо-слухих дітей. Віра Ремажевська акцентувала на тому, що після проходження лікування у їхньому закладі нагальною постає проблема розподілу таких дітей у школи. Потрібно зрозуміти, що це особливі діти, з комплексними порушеннямиі навчатись в загальних, масових школах вони не можуть. Мало б бути передбачене місце для подальшого виховання та навчання такий дітей, - наголосила вона. Для вирішення проблеми Віра Ремажевська пропонує під патронатом Львівської обласної ради втілити в життяпроект функціонування навчального закладу для сліпо-слухих дітей.

Робоча група запропонувала насамперед розробити концепцію щодо захисту такий дітей, а на її основі розробляти відповідні програми. Депутати позитивно сприйняли пропозицію керівника Львівського навчально - реабілітаційного центру для дітей з вадами зору "Левеня"та пообіцяли всіляко сприяти у захисті дітей із комплексними порушеннями.

Нагадаємо, слухання тривали з 14 лютого по 12 березня 2012 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ