Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області 56 курців притягнули до адміністративної відповідальності

Упродовж 16 грудня 2012 – 10 січня 2013 року у Львівській області за куріння у громадських місцях співробітники органів внутрішніх справ притягнули до адміністративної відповідальності 56 осіб. Повідомлення ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів», який вступив у дію від 16 грудня 2012 року, на Львівщині до адміністративної відповідальності притягнуто 56 осіб.

Найчастіше правоохоронці виявляли порушників у Дрогобичі та Дрогобицькому районі. Там до адміністративної відповідальності було притягнуто 21 курця. У Львові виявили та притягнули до відповідальності за вказане вище порушення 16 осіб, серед них - одного неповнолітнього.

Співробітники органів внутрішніх справ також притягнули до адміністративної відповідальності осіб, які курили у громадських місцях Стрия, Яворова, Червонограда, Сокалю, Городка, Жовкви і Трускавця.

За рішеннями судів з порушників стягнуто майже 2000 гривень. Нагадаємо, що за невиконання норм вказаного Закону порушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками статті 175 – 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Розмір штрафу передбачений у розмірі від 51 до 170 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ