Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

У Львівській області буде діяти 20 комплексних програм, за які відповідатимуть департамент або управління

4 січня у Львівській обласній раді відбулася нарада щодо розгляду проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

У нараді взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Богдан Матолич, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, начальники департаментів, управлінь та відділів обласної ради та обласної державної адміністрації, представники депутатських фракцій обласної ради.

Директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації Денис Шмигаль презентував проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік. Він зокрема наголосив, що в 2013 році в області буде діяти 20 комплексних програм, які включатимуть у себе всі обласні програми, прийняті обласною радою. Кількість і перелік комплексних програм корелюється з новою структурою ЛОДА. Відтепер за кожну комплексну програму буде відповідати один департамент або управління.

Як зазначив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради Ярослав Качмарик, для забезпечення швидкого розгляду проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік на сесії обласної ради, необхідно організувати та провести слухання в обласній раді і проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку, і комплексних програм.

Обласна державна адміністрація планує подати до 29 січня на розгляд обласної ради звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини за 2012 рік, а вже в першій декаді лютого винести на розгляд сесії проект програми на 2013 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ