Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській області бюджетний рік розпочато своєчасно

У Львівській області своєчасно розпочато новий бюджетний рік, зазначили в Головному фінансовому управлінні ЛОДА. І це не зважаючи на те, що кампанія по затвердженню місцевих бюджетів розтягнулася майже на увесь січень з тієї причини, що  Закон „Про Державний бюджет України на 2006 рік” був затверджений Верховною Радою у кінці 2005 року.
Профінансовано майже усі невідкладні видатки і, зокрема такі, як соціальні виплати, оплата енергоносіїв, утримання установ соціально-культурної сфери. В основному виплачені державні допомоги населенню, що були нараховані органами соцзахисту за січень. Створено  умови для надання пільг і субсидій. Бюджетні установи забезпечені фінансовими ресурсами на оплату праці та спожитих енергоносіїв за термінами січня. Отже, є сподівання, що боргів на кінець місяця з цих витрат не буде допущено.
У Головному фінансовому управлінні зазначили, що виникало напруження з фінансуванням там, де ускладнювалось затвердження бюджету, але проблеми вирішувалися за правилами Бюджетного кодексу із застосуванням тимчасових кошторисів. На сьогодні завершено затвердження місцевих бюджетів в усіх районах і містах області, окрім селища Брюховичі. Про це сьогодні, 31 січня, повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ