Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській області “Електроконтакт Україна“ торік збільшило виробництво у 6 разів

У Львівській області в Перемишлянському районі німецька інвестиція "Електроконтакт Україна“ торік збільшило виробництво вшестеро. Про це Гал-інфо повідомили в Перемишлянській РДА.

ТзОВ "Електроконтакт Україна" – це німецька інвестиція. На підприємстві виготовляють електричні кабельні мережі для авто. Власне, основна частка промислової продукції району виробляється саме на цьому підприємстві, що свідчить про структурну недосконалість промислового комплексу району.

 

До речі, станом на 1 січня цього року обсяг прямих іноземних інвестицій в економіку району становив 1 661, 3 тис.дол. США ( у Львівській області – 1 111, 9 млн дол. США), в т.ч. протягом 2009 року – 10,9 тис. дол. США . Це інвестиції німецького підприємства "Електроконтакт" в ТзОВ "Електроконтакт Україна".

 

Водночас спад  обсягів виробництва промислової продукції до аналогічного періоду торік у Перемишлянському районі становив 9,2 % ( в області). Головні причини – зупинився ДП "Полісінтез АТ "Органіка" та зменшили виробництво ВАТ "Великоглібовицький ДОЗ", ПКВП "Перлина Перемишлянщини".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ