Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській області повний крах інвестиційної політики: торік спад в 3,5 раза

У 2013 році в економіку Львівської області було залучено 90 млн доларів США прямих іноземних інвестицій, в тому числі у промисловість понад 40% від їх загального обсягу, – такі цифри озвучив під час своєї доповіді на Колегії Львівської облдержадміністрації під головуванням голови ОДА Олега Сала перший заступник голови ОДА Олексій Сторчило. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Він, зокрема, відзначив, що значні обсяги інвестицій надійшли в організації, що займаються операціями з нерухомим майном, а також підприємства транспорту, складського господарства тощо.

Однак, за його словами, темпи залучення інвестицій у 2013 році в порівнянні з попереднім роком  зменшилися в 3,5 раза  (у 2012 році залучено 314,3 млн дол.США, в у 2013 році – 90 млн. дол. США). Зокрема, недостатньо залучали іноземні інвестиції у Мостиському та Яворівському районах.

«Незначні обсяги іноземних інвестицій на одного жителя у Бродівському (13,6 дол.США,  по області - 661,1 дол.США), Дрогобицькому (46,6дол.США), Мостиському (25,5 дол.США), Самбірському (5,6 млн. дол.США) районах, Золочівському районі (34,5 дол. США), Старосамбірському районі (0,5 дол. США), Турківському  районі (1,2 дол. США)», – відзначив О. Сторчило.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ