Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області презентували два нових сервісні центри МВС

У Львівській області презентували одразу два нових сервісних центри МВС: у м. Новояворівськ та с. Червоне. Тут громадянам надаватимуть послуги із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість тощо. Про це повідомили у Головному сервісному центрі МВС України.

Адреси центрів: м. Новояворівськ, вул. Зелена, 3; с. Червоне (Золочівський район), вул. Лесі Українки, 1. 

«Сервісні центри МВС нового зразка побудовані за принципом прозорого офісу та оформлені в єдиному візуальному стилі. Завдяки технічним зручностям – електронній черзі, сучасній інформаційній системі, планшету оцінки якості обслуговування – процес отримання послуг для громадян значно спростився. Також центри є інклюзивними, обладнані полицями для буккросингу та дитячими куточками для найменших відвідувачів» - начальник Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Плашовецький.

Загалом у Львівській області працює чотири оновлених сервісних центри МВС: у м. Львів, с. Стрільбичі, м.Новояворівськ, с. Червоне.  В населених пунктах, де відсутні стаціонарні сервісні центри МВС, за запитами від органів місцевого самоврядування громадян обслуговує мобільний сервісний центр МВС. Графік його виїздів та маршрути можна знайти на сайті Головного сервісного центру МВС.

Також там можна замовити довідку про несудимість онлайн, перевірити свої знання з ПДР на безкоштовному тренажері або ознайомитися з інструкцією для тих, хто хоче вперше отримати водійське посвідчення. Сервісні центри МВС постійно працюють над діджиталізацією послуг та сервісів з метою зробити їх більш доступними для громадян. Зокрема, до кінця 2018 року буде запроваджено сервіс персонального електронного кабінету власника авто.

Сервісні центри МВС працюють за графіком: у вівторок - п’ятницю – з 9:00 до 18:00, у суботу – з 9:00 до 16:45. За консультаціями с приводу послуг можна звертатися за телефоном (044)-290-19-88, а також на офіційну сторінку в Фейсбук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ