Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області рух автотранспорту на окремих ділянках доріг тимчасово закритий

У Донецькій та Львівській областях рух автотранспорту на деяких ділянках доріг тимчасово закрито, у Чернігівській та Полтавській областях тимчасово обмежено рух автотранспорту автошляхами державного значення, повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку України.

У Чернігівській, Полтавській, Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській областях ускладнений рух автотранспорту автошляхами місцевого значення.

На зимовому утриманні доріг працюють 1745 механізмів та 2679 робітників.

З 7.45 12 лютого через заметіль та сильний вітер закрито проїзд дорогою Н-20 Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь.

З 18.00 11 лютого закрито проїзд дорогою Р-39 Броди - Тернопіль.

У зв'язку з різким ускладненням погодних умов (температура повітря до - 9?С, сильний сніг, сильний вітер з утворенням великих снігових переметів) місцями ускладнено рух транспорту через снігові перемети на автодорогах державного значення Чернігівській області.

З 21.30 12 лютого тимчасово обмежено рух вантажного автотранспорту дорогою державного значення Р-11 Полтава - Красноград для очищення проїзної частини дороги від снігових заметів.

З 22.00 12 лютого обмежено рух вантажних транспортних засобів та пасажирського транспорту дорогою державного значення Н-15 Запоріжжя - Донецьк.

Протягом минулої доби через погодні умови було зірвано 141 рейс: у Київській, Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Волинській, Львівській та Хмельницькій областях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ