Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській області торік видали 374 дозволи на спецводокористування

Держуправлінням охорони навколишнього природного середовища в Львівській області протягом 2011р. розглянуто 450 клопотань щодо одержання дозволів на спеціальне водокористування, повідомили в управлінні.

76 клопотань відхилено на доопрацювання, в зв’язку із порушенням суб’єктами господарювання вимог нормативних документів у галузі охорони і раціонального використання водних ресурсів.

При розгляді документів клопотань щодо дозволів на спеціальне водокористування особлива увага зверталась на виконання суб’єктами господарювання заходів щодо раціонального використання та охорони вод, досягненню гранично допустимих скидів речовин, а також планам виконання заходів на наступний період.

Водночас повідомляємо, що згідно з документами клопотань протягом звітного періоду на підприємствах впроваджувались заходи із зменшення об’ємів скидів забруднюючих речовин у водні об’єкти шляхом проведення реконструкції очисних споруд на більш модернізовані та ефективні: КП «Жовківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», Хідновицький газопромисел с. Міженець, Ралівське УЖКГ, Боринська комунальна міська лікарня, ТзОВ «Енергія Новий Розділ», Сколівське КП ВКГ; КП ЖКГ Великомостівської міської ради, Буське ВКГ, МКП «Миколаївводоканал».

Окрім цього, на підприємствах КП «Комфорт-Янів», КП «Тік», КП «Стрийводоканал», Нежухівській сільській раді, ЛМКП «Львівводоканал»,Сколівське КП ВКГ, МКП «Жидачівводоканал», ДП «Львіввугілля» ВП Шахта «Межирічанська» зменшено об’єми скидів забруднюючих речовин у водні об’єкти згідно з поставленими умовами у дозволах на спецводокористування.

Принагідно повідомляємо, що у складі документів клопотань, які подаються на розгляд обов’язковим для всіх водокористувачів, є звіт про виконання заходів з охорони і раціонального використання води та план заходів на наступний період.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ