Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області відбудуться урочистості з нагоди Дня Соборності та Свободи України

У Львові з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 94-річчя проголошення Акта злуки Української народної республіки і Західно-Української Народної Республіки заплановано проведення святкових заходів. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, програмою святкувань передбачено проведення21 січня о 18.00 Урочистої академії у Львівському національному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

22 січня 2013 року з 10.00 год за участі керівництва області та представників громадськості відбудеться покладання квітів до Меморіалу воїнам Української Галицької Армії та до могили Президента Національної Ради ЗУНР Є.Петрушевича на Личаківському кладовищі. Учасники заходів також візьмуть участь у покладанні квітів до Меморіалу Українським Січовим Стрільцям на Янівському кладовищі.

Відповідні заходи з нагоди Дня Соборності та Свободи України відбудуться у районах області. На будівлях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій буде вивішено Державний Прапор України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ