Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівській області виявилено порушень під час тендерів на 228,5 млн грн

Державна фінансова інспекція у Львівській області (колишнє КРУ) за 2011 рік виявила істотні порушення при проведенні закупівель товарів, робіт і послуг без застосування тендерних процедур на загальну суму 228,5 млн грн. Про це повідомила прес-служба ДФІ у Львівській області.

Зокрема, йдеться про оплату за державні кошти товарів, робіт і послуг за цінами, більшими ніж передбачено тендерними документами – 2,6 млн грн та про закупівлю товарів, робіт і послуг за цінами, вищими ніж середньоринкові та/або ціни виробників – 5,9 млн гривень.

Окрім того, за допущені порушення управлінням на 1686 посадових осіб накладено адміністративні стягнення – штрафи на загальну суму 293,1 тис. грн. Передано до суду 147 протоколів про адміністративне правопорушення за порушення законодавства про бюджетну систему та при здійсненні закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти. За результатами їх розгляду місцевими судами на 57 осіб накладено адміністративні стягнення – штрафи на загальну суму 111,6 тис.гривень.

Також правоохоронним органам протягом року було передано матеріали 239 ревізій, за якими порушено 72 кримінальні справи. Ще 47 кримінальних справ порушено за результатами перевірок, проведених правоохоронними органами, у яких працівники ДФІ брали участь як спеціалісти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ