Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській області зменшився товарообіг роздрібної торгівлі на 3,4%

У 2014 році обіг роздрібної торгівлі зменшився на 3,4% (загалом по Україні зменшився на 8,6%) і становив 45 млн 027 тис грн, -про це повідомив директор департаменту економічного розвитку, прмисловості та т оргівлі ОДА Василь Лозинський. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За його словами, у структурі обігу роздрібної торгівлі половину обсягів (49,0%) становив обіг торгової мережі підприємств (юридичних осіб), 21,6% - обіг фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками. Частка продажу товарів на ринках становила 29,4%, із них 16,1% сільськогосподарські продукти.

“Зниження обсягу товарообігу відбулось за рахунок зменшення реалізації таких продовольчих товарів як м’яса та птиці, готових м’ясних продуктів та консервів, кондитерських виробів (включаючи морозиво), свіжих плодів, ягід, пива та напоїв безалкогольних, тютюнових виробів”, - сказав В. Лозинський.

Він додав, що серед непродовольчих товарів в області менше реалізовано товарів парфумерно-косметичних, аудіо- та відео обладнання, автомобілів та автотоварів, а також бензину моторного та дизельного пального.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ