Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівській облраді почали війну з кнопкодавами

Голова Львської обласної ради Олег Панькевич розпочав обіцяну війну з «кнопкодавством» у Львівській облради. Зокрема, сьогодні, 9 листопада, голова облради під час засідання президії Львівської обласної ради запропонував внести зміни до Регламенту Львівської обласної ради VІ скликання. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

«Для забезпечення голосування за допомогою програмно-технічного комплексу електронної системи голосування «Віче» депутатам під розписку під час реєстрації перед кожним пленарним засіданням видається персональна карта депутата. Персональну картку депутат здає відповідному працівнику виконавчого апарату обласної ради після завершення сесійного засідання або припинення участі в ньому», - йдеться в проекті рішення.

Олег Панькевич зазначив, що спрямував цю пропозицію на розгляд депутатів для того, щоб голосування відбувалося персонально.

Депутат Львівської обласної ради від «Нашої України» Олесь Старовойт зазначив, що зміни потребують доопрацювання.

«Якщо, скажімо, депутат Х не здав свою картку. Якщо забув… Що тоді?», - запитав депутат.

Голова фракції ВО «Свобода» Ірина Сех зазначила, що тоді голосування депутата вважатиметься недійсним. На що Старовойт зазначив, що його голосування не можуть визнати недійсним і попросив доопрацювати це рішення.

Олег Панькевич наголосив, що він вніс пропозицію на розгляд депутатів і попросив до наступного пленарного засідання подати свої пропозиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ