Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівській ОДА «футболять» багатодітних матерів, – депутат

Депутат Львівської облради Ірина Сех (фракція ВО «Свобода») вважає незадовільною роботу управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА в частині організації клопотань про присвоєння звання «мати-героїня». Про це депутат заявила на сьогоднішіній сесії ЛОР.

Сех наголосила, що за її даними, більшість таких клопотань роками перебувають на вирішенні. Разом з тим, багато матерів, що можуть претендувати на це звання, просто не знають куди звертатися.

Сех додала, що практика депутатських прийомів показує, що посадовці недостатньо переймаються цим питання або не володіють інформацією про оформлення таких клопотань. Зокрема, депутат звинуватила чиновників Львівської ОДА в «крутому бюрократизмі».

За її словами, обласне управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА, яке очолює Андрій Рожнятовський, «футболить» депутатські звернення щодо процедури призначення звання «мати-героїня», «демонструє байдужість та невігластво», а «ЛОДА, очевидно, вважає таку роботу припустимою».

Ірина Сех попросила вжити заходів щодо посилення організаційної роботи управління із оформлення подань на присвоєння звання "матерів-героїнь" та максимально охопити на місцях матерів, що на таке право претендують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ