Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській ОДА не буде заступника з Євро-2012?

У Львівській ОДА, скоріш за все, не буде заступника з Євро-2012, - про це Гал-інфо повідомило джерело в ОДА. За словами джерела, планується, що функції координатора робіт з підготовки області до футбольного чемпіонату виконувати регіональна дирекція Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Нагадаємо, що в одному з останніх коментарів голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк сказав: «Заступники досі ще не призначені, бо готується нова структура Кабінету Міністрів і облдержадміністрації. Заступників буде всього три. Тож, нині ми чекаємо на конкретну постанову Кабінету міністрів. Після того вже будуть затверджені заступники».

За інформацією Гал-інфо, нова структура буде ухвалена 16 лютого на засіданні Кабміну.

Додамо, що на посади заступників досі претендували: першого заступника - Мирон Янків, на заступника з гуманітарних питань – Роман Любицький, з питань Євро-2012 Володимир Губицький, з питань АПК Іван Стефанишин.

Очевидно, що тепер не всіх з перелічених осіб, обіймуть високі посади. За словами іншого джерела, найпевніша позиція у Мирона Янківа та Івана Стефанишина.

Довідка.

Мирон Янків обіймав посаду першого заступника голови Львівської ОДА за попереднього губернатора Василя Горбаля. Роман Любицький є директором інформаційного агентства "Західна інформаційна корпорація", фактичнийм власником якого вважається бізнесмен Петро Димінський. Володимир Губицький працював на посаді заступника голови ОДА з питань Євро-2012 у попередній адміністрації. Іван Стефанишин досі обіймав посаду директора департаменту аграрного ринку "Шувар" , а до того - заступника голови ОДА з питань АПК.

Додамо, що четверо заступників голови Львівської ОДА написали заяви на звільнення: заступник з питань економіки Геннадій Дмитренко, заступник з питань промислової політики Євген Пастух, заступник з птань АПК Ярослав Панюра, заступник із соціальних питань Ліляна Гримська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ