Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОДА пройшла нарада щодо реалізації Канадського проекту «РЕОП»

У Львівській облдержадміністрації пройшла робоча нарада з питання реалізації Канадського проекту «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» (РЕОП). Про це повідомила прес-служба ОДА.

Заступника голови Львівської ОДА Геннадій Дмитренко наголосив, що цей проект дозволить області і містам збільшити свій потенціал для використання засобів бенчмаркінгу і прогнозування для більш динамічного економічного планування.

Він нагадав, що питання співробітництва стосовно реалізації проекту РЕОП врегульовані Меморандумом про взаєморозуміння із Канадським проектом, який підписаний в липні місяці цього року.

Цей Меморандум визначає умови співпраці між конференційною радою Канади та Львівською облдержадміністрацією стосовно спільного впровадження проекту, який розроблено з метою проведення економічно обґрунтованого аналізу і використання його результатів для узгодження планів економічного розвитку на всіх трьох рівнях влади: центральному, обласному і міському.

Представники канадської сторони висловили готовність перейти до стадії безпосереднього виконання проекту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ