Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській ОДА розроблено Концепцію розвитку індустріальних парків області

У Львівській ОДА розроблено Концепцію розвитку індустріальних парків Львівської області як складову частину проекту Регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області на 2012-2015 роки, яка визначає основи правових, організаційних і економічних умов створення й функціонування індустріальних парків на території Львівської області, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Індустріальні парки створюються з метою формування механізмів ефективного задоволення попиту інвесторів на майданчики, що підготовлені до розміщення об’єктів інноваційної сфери, промисловості, логістики та супутнього сервісу, для підвищення якості життя населення, усунення диспропорцій у рівнях розвитку регіонів Львівської області за допомогою поліпшення інвестиційного та інноваційного клімату, забезпечення зайнятості працездатного населення територіальних утворень області й створення умов для розгортання на базі цих парків конкурентоспроможних промислових виробництв.

У концепції визначено принципи створення індустріальних парків, акцентовано увагу на активах та перевагах області.

Для створення індустріальних парків у Львівській області за пропозиціями райдержадміністрацій відібрано 12 ділянок. Основними районами для індустріальних парків визначено Броди, Буськ, Жидачів, Жовква, Радехів, Яворів та м. Новий Розділ.

Зазначимо, що 25 січня  дана Концепція буде розглянута на засіданні робочої групи з питань промислової політики та інновацій Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва “Бізнес актив Львівщини” при облдержадміністрації під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Матолича.

Ознайомитись з проектом Концепції можна на сторінці департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації у розділі “Промисловий комплекс Львівщини” додаток 8 Регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області на 2012-2015 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ