Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОДА створено спеціальну комісію для вивчення самовільного будівництва у Львові

За дорученням голови Львівської ОДА Михайла Костюка 15 березня начальником головного управління з питань Євро 2012, містобудування та будівництва облдержадміністрації проведено нараду за участю представників інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області, Львівської філії ДП «Укрдержбудекспертиза», Департаменту містобудування Львівської міської ради щодо розгляду порушених питань у листі Львівської міської ради стосовно фактів самовільного будівництва у м.Львові, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нарадою проведено розгляд порушених питань самовільного будівництва у м.Львові житлових будинків на вул.Акад. Рудницького, 11, вул.Чувашській, 24 та 24-а, вул.Дем'янській, 9-10, вул.Антоновича, вул.Т.Шевченка, 418, гаражів на вул.Ів.Франка, 129, АЗС на вул.Стуса та проведення будівництва на вул.Лижв`ярській, 42 поряд території парку культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького.

На нараді прийнято рішення щодо створення комісії для детального вивчення питань за вказаними адресами та призначено комісійний розгляд для підтвердження наведених фактів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ