Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській ОДА відбулася зустріч з експертами Програми зовнішньої допомоги Європейської Комісії при Євросоюзі

10 травня 2006 року відбулась зустріч керівників Львівської облдержадміністрації з експертами Програми зовнішньої допомоги Європейської Комісії при Євросоюзі — про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Від Львівської ОДА у зустрічі взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Стефанишин, начальник головного управління економки Микола Вознюк, начальник управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції Оксана Музичук, начальник головного управління промислової політики та розвитку інфраструктури Ростислав Сорока, начальник головного управління праці та соціального захисту Василь Мартиняк, від Європейської Комісії взяли участь експерти Нази Седагат, Стефанос Йоакідіміс та Вассіліс Манесіотіс.
Метою зустрічі експертів Європейської Комісії в облдержадміністрації було здійснення оцінки макроекономічної політики в Україні на основі якої надати рекомендації Європейському Союзу щодо надання технічної допомоги для розвитку пріоритетних напрямків економіки регіону.
В рамках здіснення зазначеного вище проекту провадитиметься: оцінка досягнень у макроекономічній стабілізації та проведенні політики зростання в Україні; оцінка досягнень від запровадження ефективної системи працевлаштування та заходів зниження рівня бідності; оцінка рівня відповідності системи соціального забезпечення.
За результатами проведеної зустрічі в облдержадміністрації будуть підготовлені пропозиції щодо інвестування пріоритетних інвестиційних проектів регіону.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ