Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У «Львівській політехніці» спорудять пам’ятник студенту

Незвичайним і насиченим для вихованців Львівської політехніки стало цьогорічне святкування 17 листопада – Дня студентів. За ініціативи ректора університету професора Юрія Бобала тут урочисто відкрили постамент і пам’ятну дошку, котра засвідчує, що незабаром на цьому місці буде становлений справжній монумент студентам. Здається, він буде першим в Україні, що вшановуватиме невгамовних і допитливих спудеїв одного із найкращих вітчизняних вишів, повідомила прес-служба Національного університету «Львівська політехніка».

По завершенні урочистої частини, всі присутні – і студенти, і їх викладачі, і гості свята дружно взяли у часть у встановленні… рекорду Гіннеса. На полотні розміром 14 на 8 метрів, що мав вигляд гігантської вітальної листівки, всі охочі – а ними виявилися понад сотня людей – поставили автографи, привітавши один одного із студентським святом.

Свій підпис на незвичайній поштівці залишила і почесна гостя свята головний редактор газети «День» Лариса Івшина. Побажання львівським політехнікам було гранично лаконічним: «Будьте завжди найкращими!». До речі, вона привезла до Львова велику й цікаву виставку кращих робіт фоторепортерів України під назвою «День-2010». Розміщений у стінах Львівської політехніки, фотовернісаж викликав справжній ажіотаж серед львівських поціновувачів зупиненої прекрасної миті.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ