Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській політехніці відбудеться Міжнародна хімічна конференція EWCC2018

10 жовтня ц.р. у Національному університеті “Львівська політехніка” розпочинає роботу щорічна Міжнародна хімічна конференція СхідЗахід (EWCC2018).

У ній візьмуть участь відомі науковці із 17 різних країн світу, зокрема,  Авcтpії, Алжиру, Бельгії, Бразилії, Ізраїлю, Індії, Індонезії,  Італії, Німеччини, Оману, Південної Африки, Польщі, Саудівської АравіЇ, США, Туреччини та України.

Міжнародна хімічна конференція СхідЗахід (EWCC2018) — це масштабний науковий захід, що об’єднує науковців-хіміків всіх напрямків та споріднених спеціальностей. Сама назва конференції «СхідЗахід» означає поєднання наукових та економічних інтересів Заходу (Європа, США) та  Сходу (Туреччина та країни Перської Затоки). При цьому українська хімічна наука виступає своєрідним посередником між цими вченими.

Цього року зголосилося взяти участь у конференції понад 170 учасників з 17 різних країн. Запрошені форум доповідачі мають високий індекс Хірша (понад 20). Зокрема, у конференції візьмуть участь одні із найвідоміших хіміків сучасності професор Манфред Штам з Німечинни, чий науковий доробок становить майже 560 наукових публікацій, а індекс Хірша - 71, та професор Сергій Мінько (США), у якого індекс Хірша складає 58. Чимало з доповідачів — вихідці з України, які зробили блискучу кар’єру на Заході. 

Окремої уваги заслуговує міжнародна молодіжна конференція, яка відбуватиметься у рамках EWCC2018. Молоді науковці не тільки можуть обмінятися досвідом, але матимуть змогу відвідати доповіді запрошених доповідачів.

Організатори конференції сподіваються, що вона стане не лише хорошим комунікативним майданчиком для обміну досвідом, але дасть потужний поштовх для формування спільних публікацій, кооперації для міжнародних наукових та освітніх проектів за участю науковців Львівської політехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ