Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській школі №7 модернізували систему опалення

У середній школі №7 на вулиці Богдана Хмельницького за кошти міста не тільки ліквідували підвальну котельню і побудували нову модернізовану, а й на прохання директора школи Ганни Лук’янової поміняли всю внутрішньобудинкову систему опалення. Про це йшлося сьогодні, 30 серпня, під час об’їзду об’єктів теплозабезпечення бюджетних закладів освіти та охорони здоров’я.

“Оскільки внутрішньобудинкова система опалення в школі була застаріла і побудова нової котельні не вирішить проблеми з опаленням класів, тому я звернулася до міського голови з проханням провести повну заміну внутрішньобудинкової  системи  опалення до  ТзОВ „Енергозберігаючі технології” під гарантії  міського голови оплатити роботи у 2007 році. Зокрема, 28 липня ми розпочали демонтаж старої системи опалення і паралельно з 5 серпня встановлювали нову”, - розповіла журналістам директор СШ  № 7 Ганна Лук’янова.
Зараз в новій котельні встановлюють 4 котли, які за французькою технологією  виробляє  білоцерківська фірма „Укрінтерн”.  ККД такого котла становить 93%, термін експлуатації 15 років, а вартість - 100 тис. грн.  Цього року на повну заміну системи опалення  в школі з міського бюджету виділено 400 тис. грн, а наступного виділять ще близько 450 тис. грн. До 15 жовтня в школі буде повністю завершено всі роботи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ