Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській школі відбудеться День пам’яті Пушкіна

10 лютого в СЗШ № 45, що на вул. Науковій, 25, відбудеться День пам’яті Олександра Пушкіна. В рамках заходу проведуть конкурси та читання віршів відомого поета, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Знати творіть класиків світової літератури для сучасної освіченої молодої людини є важливо. Тож ми періодично проводимо різноманітні заходи з метою виховання в молоді поваги до надбань світової культури та вивчення учнями творчої спадщини класиків», - розповів директор СЗШ № 45 Володимир Кравченко.

Відтак, в рамках Дня пам’яті О. Пушкіна у навчальному закладі відбудеться виставка стіннівок та дитячих творчих робіт про життя та творчість О.Пушкіна (у фойє школи). Водночас, з 08.30 до 12.10 год. для учнів 6-х - 8-х класів у Пушкінському залі покажуть літературно-музичну композицію «Останні миттєвості» про останні дні життя поета. Підготували сценку учні 8-В класу під керівництвом вчителя, керівника шкільного музею Надії Лічман.

«А з 12.25 до 14.30 год в актовій залі нашої школи відбуватиметься конкурс «Невже та сама Тетяна!?». Конкурс перенесе нас у XIX сторіччя. Учасниками будуть дівчата 9-10 класів. Вони покажуть свої знання роману «Євгеній Онєгін», вміння декламувати та грати на сцені. Переможці конкурсу отримають право на першочергову безкоштовну поїздку в Санкт-Петербург та Москву», - розповіла відповідальна за проведення заходу, вчитель російської мови та літератури Тамара Балтак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ