Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській торгово-промисловій палаті відбудеться зустріч з представниками компанії „Вальтер БАМБЕРГЕР– Інженерне бюро” (Німеччина)

У приміщенні Львівської Торгово-промислової палати відбудеться зустріч з представниками компанії “Вальтер БАМБЕРГЕР– Інженерне бюро ” (Німеччина), основним видом діяльності є планування електрообладнання приміщень та електричного освітлення в складних умовах, зокрема електроосвітлення в межах міста. Про це „Гал-info” повідомили у відділі зовнішньоекономічної діяльності Львівської Торгово-промислової палати.
Німецька фірма планує провести ділові переговори з 15 установами. Зокрема, з управлінням інженерного господарства, управлінням архітектури та житлового будівництва Львівської міськради, кафедрою архітектури НУ „Львівська політехніка”, управлінням охорони історичного середовища міськради, управлінням архітектури та капітального будівництва ЛОДА, архітектури та містобудування ЛОДА, архітектури та містобудування Тернопільської ОДА, Івано-Франківського міськвиконкому, Фондом збереження історико-культурної спадщини Львова, заповідника Жовква, Львівської галереї мистецтв, а також фірмами „Нордкліфф” (Росія) та „Унітех” (Львів). Перелік установ, запрошених на зустріч, був запропонований компанією “Вальтер БАМБЕРГЕР– Інженерне бюро” (Німеччина). 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ