Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській військовій академії працюють гвардійці армії США

В Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного розпочала роботу делегація Національної Гвардії штату Каліфорнія Сполучених Штатів Америки з питань розвитку професійного сержантського складу, повідомили у медіа-групі Академії СВ.

Впродовж тижня підполковник Альберт Гордон та сержант Джордж Салінас працюватимуть у Військовому коледжі сержантського складу вишу з метою ознайомлення його слухачів та викладацького складу з відмінностями у функціональних обов’язках офіцерського й сержантського складу на прикладі Збройних сил США.

На початку візиту іноземні гості зустрілись із керівництвом видового вишу та Військового коледжу сержантського складу, де було обговорено порядок та основні напрямки роботи американських військовослужбовців. Перший заступник начальника Академії полковник Ігор Гордійчук подякував їм за значний внесок у підготовку професійного сержантського складу для Збройних Сил України та висловив сподівання про подальшу плідну співпрацю у цьому напрямку.

«Це вже другий візит представників Національної Гвардії штату Каліфорнія до нашого Військового коледжу, – повідомив заступник начальника коледжу з навчальної роботи – начальник навчального відділення підполковник Юрій Миронович. – Наприкінці вересня минулого року підполковник Альберт Гордон та сержант Джордж Салінас вже провели низку занять, під час яких ми мали нагоду обмінятись досвідом та визначити шляхи удосконалення підготовки сержантів для Українського війська».

За словами офіцера, цього разу американські військовослужбовці проведуть комплекс лекційних та семінарських занять за конкретною тематикою, зокрема розглянуть питання лідерства, психологічної підготовки, відносин між сержантами та офіцерами, нададуть методичну допомогу із проведення занять з фізичної підготовки тощо. А головною цільовою аудиторією будуть слухачі коледжу, які проходять шестимісячні курсипідготовки сержантів середнього рівня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ