Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському аеропорту прикордонники знайшли «травку»

У пункті пропуску міжнародного аеропорту «Львів» собака прикордонників винюхала наркотичну речовину. Про це повідомила нначальник прес-служби, прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону майор Ярослава Мельник.

Як зазначено в повідомленні, на ділянці Львівського прикордонного загону після закінчення оформлення міжнародного рейсу сполученням «Варшава-Львів» було проведено огляд другого сектору з використанням спеціального собаки по пошуку наркотичної речовини. В результаті огляду сектору інспектором прикордонної служби з використанням службового собаки «Лота» було виявлено в конструкції декоративної решітки батареї речовину рослинного походження зеленого кольору.

В ході спільного огляду було виявлено зім’яту імміграційну картку з речовиною зеленого кольору рослинного походження, яка була передана працівникам митниці для експертизи (ймовірно наркотична речовина).

Додамо, що у грудні минулого року у міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Львів» (Львів – аеропорт) було виявлено наркотичну речовину в автобусі для перевезення пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ