Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському аеропорту затримали 5 осіб з недійсними документами

У львівському аеропорту за останні кілька днів було припинено п’ять спроб перетину кордону з підробленими, несправними чи недійсними документами, – повідомили Гал-info у прес-службі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
Троє порушників прилетіли рейсом з Лондона. Під час проведення паспортного контролю було виявлено, що один з пасажирів, громадянин України, намагався перетнути кордон з внутрішнім українським паспортом. А оскільки даний документ не дає права на перетин кордону, то своїми діями він скоїв правопорушення, передбачене ч.1 ст.204-1 Кодексу України по адмінпровадженню. У документах ще двох пасажирів, які також прилетіли з Лондона, громадян України, було виявлено заміни сторінок у паспортних документах. Паспорти було вилучено та складено акти технічного дослідження.

Під час прикордонного оформлення пасажирів рейсу Мюнхен – Львів було затримано громадянку України. Жінка надала до контролю паспорт, у якому виявлено ознаки заміни фотокартки. Таким чином даний документ містить недостовірні відомості про особу. Після проведення фільтраційних заходів було встановлено особу порушниці за внутрішнім українським паспортом.

Окрім того, було відмовлено у пропуску громадянину Таджикистану, який намагався перетнути кордон по внутрішньому таджикському паспорту. Іноземець прилетів рейсом Внуково – Львів. Під час паспортного контролю з’ясувалося, що у нього немає закордонного паспорта, а наявний документ не дає право на перетин державного кордону згідно міжнародної угоди між КМУ та урядом Республіки Таджикістан про взаємні поїздки громадян. Громадянину Таджикистану було роз’яснено причини відмови, але до України він так і не потрапив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ